در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (180 امتیاز)
با تشکر از وقتی که می گذارید.

بنده مرغدار هستم و به تازگی مرغداری خریدم اگه سند مرغداری رو به نام همسرم بزنم می توانم برا خودم بیمه کارگری رد کنم.چون مرغداری شامل کمک دولتیه.و آیا می توانم حداکثر حقوق رو برا خودم رد کنم.با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (49,300 امتیاز)
باسلام.
چنانچه تمام اسناد مالکیت بنام زوجه باشد واز طرفی هم کارفرما در لیست بیمه ایشان ثبت شده  باشند،زوج میتواند نام خود را بعنوان کارگر اعلام نماید.