در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (150 امتیاز)
با سلام  کارمزد پرداختی به نماینده از محل صدور بیمه نامه های مسئولیت و عمر و حوادث گروهی برای شهرداری ها چند درصد میباشد.با سپاس
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز در صورتی که منظور شما از پرداخت کارمزد به شهرداری مبلغی است که مستقیما از حق بیمه پرداخت می شود این کارمزد مستتر در مالیات بر ارزش افزوده خواهد بود.همان طور که اطلاع دارید در تمامی حق بیمه ها در رشته های بیمه ای بخشی به عنوان ارزش افزوده وجود دارد که شامل 9 درصد از کارمزد نماینده می باشد که این 9 درصد شامل 6 درصد پرداختی به اداره مالیات و 3 درصد پرداختی به شهرداری است.