دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
اسلام. من چندسالی است در خانه برنامه نویسی کامپیوتر انجام می دهم و بیمه اختیاری دارم. چطور می توانم این بیمه را به بیمه مشاغل خانگی تغییر دهم؟ آیا بیمه اختیاری برتری خاصی نسبت به بیمه مشاغل خانگی دارد؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام بیمه مشاغل خانگی فرانشیز درمان دارد اما اختیاری ندارد با مراجعه به شعبه میتوانید تغییر دهید