در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (150 امتیاز)
با سلام

من در یک شرکت مشغول بکار هستم و کارفرما در لیست بیمه شغل من را بعنوان کارگر رد میکند

شغل دوم من راننده اتوبوس است با کارفرما صحبت کردم که در لیست شغل من را راننده رد کند که گفت رد نمیکنم

ایا میتوانم هم بیمه اجباری باشم هم خودم را بیمه رانندگان بکنم

اگر راه دیگری هم هست به من بگویید بابت تمدید کارت هوشمند به مشکل بیمه برخورد کردم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما نمیتوانید هم بیمه رانندگان باشید هم اجباری چنانچه برای کارت هوشمند به مشکل بخورید مجبورید بیمه رانندگان را ادامه بدهید