در قانون کار و قرارداد کار توسط
سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی مشاوران
ماده 46 قانون جدید کار چیست
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

ماده ۴۶  قانون کار

به کارگرانی که به موجب قرار داد یا موافقت بعدی به ماموریت های خارج از محل خدمت اعزام می شوند فوق العاده ماموریت تعلق می گیرد . این فوق العاده نباید کمتر از مزد ثابت یا مزد مبنای روزانه کارگران باشد . همچنین کارفرما مکلف است وسیله با هزینه رفت و برگشت آنها را تامین نماید .

  • تبصره- ماموریت به موردی اطلاق می شود که کارگر برای انجام کار حداقل ۵۰ کیلومتر از محل کارگاه اصلی دور شود و یا ناگزیر باشد حداقل یک شب در محل ماموریت توقف نماید .

قانون کار ایران