در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام.

 من در یک شرکت کار می کردم که محل کار همه پرسنل یکی و متن قراردادها هم یکی بود شرکت برای تعدادی حق ماموریت پرداخت میکرد برای تعدادی نه.

 برای من از سال ۹۴ برج اردیبهشت حق ماموریت پرداخت کرد تا پایان سال . در قرارداد نبود ولی در فیش حقوقی و حساب بانکی مشخص هست.

من تا مورخه ۹۵/۰۱/۲۳ در محل کار بودم و  با گرفتن برگه مرخصی  از محل کار پیاده شدم. قرارداد جدید مبلغ حق ماموریت حذف شد

.من جهت دریافت سنوات و ... نزد اداره کار رفتم که پس از مدتی و در جلسه آخر من هم برگه تسویه مربوط به شرکت و هم برگه توافقی (سازش) اداره کار امضاء نمودم.

 من تا ۹۵/۰۲/۱۴برگه مرخصی داشتم در صورتی که پایان کار من ۹۴/۱۲/۲۹ اعلام کردند. کلیه مبالغ محاسبه شده در برگه ها با هم تفاوت دارد .

 من فیش های حقوقی و برگه مرخصی دارم. حال من چه کاری میتوانم انجام بدهم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

آیا در مراجع حل اختلاف ، شما برگه مرخصی را ارائه نکردید؟

الان خواسته شما فقط برای تاریخ 95/1/1 الی 95/2/14 می باشد؟

در صورتیکه رای قطعی شده باشد در صورتیکه اعتراض به رای داردید فقط میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به رای صادره اعتراض نمائید.