در لیست بیمه توسط (3,720 امتیاز)
سلام
فرم اصلاح فایل حقوق و مزایای مبنای افزایش سایر سطوح دستمزد سال 95 میخواستم
1 پاسخ
توسط (21,980 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام کارفرمایانی که در لیست بیمه تامین اجتماعی , افزایش 14 درصد سال 95 را اعمال نکرده اند ( و بعدها باید بدهی قطعی و جرائم آن را پرداخت نمایند ) میتوانند از این فرم استفاده کنند .

لازم به توضیح است که رعایت حداقل دستمزد مصوب شورایعالی کار در سال 95 الزامیست.

فرم اصلاح فایل حقوق