در لیست بیمه توسط
میخوام از دو جا بیمه بشم با توجه به اینکه منع قانونی نداره ولی سیستم نرم افزاری بیمه تامین پس از وارد کردن کد ملی فقط یه کد کارگاه رو قبول میکنه و امکان پرداخت حق بیمه از دو محل وجود نداره.چطور میتونم این مشکل رو حل کنم.ظاهرا اسم این نرم افزاز همپوشانی هست.با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

 اگر تمایل دارین که از دوجا حقوق بازنشستگی دریافت کنین میتونین یک بیمه ی عمر تهیه کنین که حقوق و مزایای اون بهتر و بیشتر از تامین اجتماعی است.