در لیست بیمه توسط
سلام نرم افزار بیمه رو روی یک سیستم دیگه نصب کردم و اطلاعات رو به  روشی که اینجا توضیح دادید انتقال دادم اما فایل manufactory2 سیستم قبلیم خالیه!!! در صورتی که تقریبا 10 ماه هست که دارم با سیستم قبلی لیست بیمه رد می کنم، لطفا راهنماییم کنید تا بتونم اطلاعاتو انتقال بدم. با تشکر
1 پاسخ
قبل توسط (143,570 امتیاز)

فایل اشتباهی رو دارید نگاه می کنید. manufactory2 رو در مسیر نرم افزار tamin می بایست پیدا کنید

به C:\Program Files (x86)\Tamin\DataBase بروید. در صورتی که این مسیر وجود نداشت، C:\Program Files\Tamin\Database را چک کنید.