در پشتیبانی بیدبرگ توسط (109,410 امتیاز)
سلام

آیا می توانم خودم سوالی مطرح کنم و خودم جواب  بدم و جواب خود را به عنوان "بهترین پاسخ" انتخاب کنم ؟
1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

بله. شما رو تشویق می کنم که اینکار رو هم انجام بدید.

با اینکار دو اتفاق می افتد:

  1. توجه داشته باشید پاسخی که شما در سایت بیدبرگ - مرجع سوالات بیمه ارائه می دهید، پاسخ به یک فرد نیست. پاسخ به هزاران هزاران نفر بازدید کننده پاسخ شماست. با پاسخی که شما برای پاسخ خود ارائه می دهید در واقع به هزاران هزار نفر مشاوره ارائه کرده اید.
  2. با طرح پاسخ شما امکان انتخاب پاسخ خود به عنوان "بهترین پاسخ" را دارید. با انتخاب پاسخ خود به عنوان بهترین پاسخ 200 امتیاز کسب کرده و پاسخ شما در صدر پاسخ ها قرار می گیرد.