در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
دوباره دسته بندی کردن
با سلام؛

برای یک کودک تک والد،کدام روش تامین آتیه رو در بیمه های زندگی پیشنهاد میدهید و به چه علت؟

1- بیمه طرح خانواده

2- بیمه کردن پدر و ذی نفع قرار دادن فرزند

3- بیمه کردن فرزند
3 پاسخ
توسط

بهترین پاسخ
با درود؛ در کشور عزیزما بعلت عدم گستردگی اخذ مالیات مانند سایر کشور ها و همچنین راهکار های دیگر سرمایه گذاری،رفتن به سمت بیمه زندگی صرفا برای سرمایه گذاری،انتخاب صحیحی نیست؛ هرچند در سایر کشور ها هم فروش بیمه زندگی بعنوان محصول سرمایه گذاری ممنوع هست،اما بعلت مالیات تمایل سرمایه گذاری با تهیه بیمه عمر وجود دارد؛

اما در واقع بیمه عمر،یک بیمه هست و باید یک ریسک را تحت پوشش قرار دهد؛ این ریسک هم چیزی نیست بجز ریسک بار اقتصادی فوت شخص و قطع درامد وی و همچنین ازکارافتادگی وبازنشستگی و بیماری ها و هزینه هایش؛
اما فوت یک کودک،بار اقتصادی چندانی ندارد و هزینه های مراسم هم نه چندان بالا خواهد بود و نه هزینه محتمل هست که نیاز به برنامه ریزی داشته باشد؛
میماند هزینه بیماری فرزند: خوشبختانه در کشور ما خدمات درمانی دولتی ارزان هستند و بیمه پایه تقریبا خیلی از هزینه های بیماری های سخت و پرهزینه رو تقبل میکند،همچنینی خیلی از بیماری ها جزو بیماری های خاص هستند و اینطور نبست که مثل ایالات متحده هزینه های درمان و بیمه درمان،بالا باشد ؛
ضمن اینکه تامین هزینه های غیر مترقبه ، میتواند از صندوق ذخیره بیمه زندگی سرپرست خانواده هم تامین شود؛
تنها نگرانی که بیمه شدن کودک را توجیه میکند،ایجاد بیماری در وی هست که امکان بیمه گذاری عمر را در آینده ممکن نکند( دقت کنید بیمه عمر.نه درمان،چون در کشور ما برعکس ایالات متحده افراد با بدترین و پرخرج ترین بیماری هم بیمه میشوند)؛ و این نگزانی مستلزم این هست که بیمه فرزند شما از کودکی آغاز شود و تا میانسالی ادامه پیدا کند نه تا جوانی؛

پس با این توضیحات،به علت پوشاندن ریسک های زندگی و تامین سرمایه آتیه،من پیشنهاد میدم حتما خودتان را #بیمه_عمر بفرمایید؛
ضمن اینکه به فرزند خود آموزش دهید تا در ابتدای جوانی هم برای آینده خودش بیمه عمر تهیه کند؛
برای سرمایه گذاری میان مدت کودکی تا نوجوانی یا جوانی هم سرمایه گذاری هایی با ریسک کم مثل سپرده بانکی یا اوراق مشارکت یا صکوک و سرمایه گذاری هایی با ریسک بالا تر مثل سهام مطمئن، خریک یک قطعه زمین و ... توصیه میشه

حساب های بانکی تامین آتیه مثل بانک صادرات،مسکن،آینده،رفاه،کشاورزی هم محصول خوبی برای جمع اوری مبالغ خرد و تبدیلش به یرمایه ارزنده در میان مدت هست، مانند بیمه عمر عمل میکند و چون هزینه بیمه گری ندارند سود بیشتری تولید میکنند،البته در سود تضمینی برابر هستند اما بیمه عمر برتری سود مشارکتی بیشتر رو دارند؛

نتیجه اینکه برای سرمایه گذاری صرف بیمه عمر توصیه نمیشه؛اگر هم میخواهید فرزندتان در کودکی بیمه عمر باشد،بیمه اش را برای کارکرد بهتر تا میانسالی ادامه دهید؛
توسط
خیلی ممنون از شما؛ تمایلی به تماس ندارم
اما من دوست داشتم کارشناسان و نمایندگان محترم اینجا جواب بدن تا نطرات مختلف مشخص بشه،همچنین برای سایر افرادی که این سوال رو میبینن یا سوال مشاله دارن راهگشا باشه؛

فکر کنم هدف ایجاد این سامانه همین بوده؛
چون میدونم تماس گرفتن مساوی هست با مجاب کزدن و من هنوز سوال زیادی دارم و تحقیق زیادی باید انجام بدم تا انتخاب کنم؛ به هرحال ممنون؛اگز راهنمایی دارید،بفرمایید خوسحال میشم از نظرتون استفاده ببرم
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

بیمه عمر و تامین آتیه بستگی دارد به هدف شخص از خرید آن ، گاهی شخص صرفا دنبال سود ان می باشد که باید مطابق با آن شخص طراحی شود و قصد بنده از گفتن اینکه تماس بگیرید فقط مشاوره بود و همیشه بیمه گذار مختار به انتخاب یا عدم انتخاب بیمه نامه می باشد . و بنده بعنوان یکی از مشاوران پاسخگو در این سایت به هیچ وجه دنبال توجیه کردن نبوده و نیستم و صرفا جوابگوی سوالات مردم عزیز کشورم می باشم و این کار را بدون هیچگونه چشم داشتی انجام داده و می دهم .

در خصوص سوالتان ، نظر بنده این است که هم خود سرپرست و هم خود بچه هرکدام یک بیمه نامه جدا بگیرند ، برای پدر با پوشش کامل و برای بچه فقط تا سن 12 سالگی سرمایه گذاری صرف .

ای کاش یاد بگیرم درباره دیگران زود قضاوت نکنیم !