در بیمه درمان تکمیلی توسط
2 پاسخ
توسط
هزینه شیمی درمانی بیمه شده در بیمارستان از محل تعهدات هزینه های بیمارستانی قابل بررسی است ولی هزینه شیمی درمانی در مطب فقط در صورتی قابل رسیدگی است که در متن قرارداد با بیمه گذار جبران آن تعهد شده باشد .
توسط
سلام

هزينه هاي شيمي در ماني در بيمه هاي تكميلي از محل بند جراحي هاي عمومي و بستري و جراحي سرطان از محل بند جراحي تخصصي قابل پرداخت است .