در لیست بیمه توسط
سلام.شرکت ما پشتیبانی یکی از بانکها در یکی از استانها ی کشور را انجام میدهد که طبق قراردادی که داریم در قبال دریافت مبلغی مشخص بابت هر دستگاه کار حفظ و نگهداری و پشتیبانی از دستگاهها ی پوز بانک ذکر شده را انجام میدهیم.شریک من مدعی است که ما حدود شانزده درصد از مبلغ دریافتی را بابت بیمه پرداخت میکنیم.که شامل بیمه افراد شاغل نیز میشود که از مبلغ یاد شده مثلا حدود نصف آن بابت بیمه کارمندها شرکت میباشد و توجیحی بابت مابقی مبلغ وجود نداره.آیا قانون خاصی در مورد شرکت‌هایی مثل ما وجود دارد.در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر لطفا سوال بفرمایید
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام هر شركت بعد از تاسيس بايد به دو روش بيمه پرداخت كنه
١- براي پرسنل شاغل در شركت به ماخذ ٣٠٪‏ حقوق پرداختي(شامل ٧٪‏ سهم كارگر و ٢٣٪‏سهم كارفرما)
٢- براي تمامي قراردادها و پيمانهاي منعقده با ساير شركتها، موسسات دولتي و خصوصي و ... به ماخذ ١٦.٦٧ ٪‏

اطلاعات تکمیلی در زمینه محاسبه حق بیمه قرارداد ها در :

روش حسابرسی و محاسبه مفاصا حساب تامین اجتماعی در انواع قرارداد