در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام

از طرف بهزیستی نزدیک ده سال هست بیمه برام میریزند به عنوان زنان سرپرست خانوار، روزی که شروع بیممون بود به ما گفتند ده سال که شد میتونید مستمری بگیر بیمه بشید اما الان که دیگه نزدیک ده سال هست میگن باید پانزده سال بشود،خواهش میکنم راهنماییم کنید،این مدت هم به من دفترچه تأمین اجتماعی ندادند،ضمن اینکه من دیابت دارم و ناتوان هستم.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر سن شما زیر 60سال باشد نمیتوانید مگر با داشتن60سال سن وده سال سابقه