در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
باشه سلام من کمتر از یکسال بیمه تامین اجتماعی هستم.و الان تصادف کردم که پای چپم ضربه شدیدی خورده که کشکک زانویم شکسته و دوتا استخوان درشت نی ونازک نی خرد شده که دوتا پلاتین گذاشتم و دوتا از عصبهای پای چپم آسیب دیده و براثر ضربه زیاد به رانم غده لنفابی بزرگ شده که عمل جراحی کردم میخواستم بدونم ایا از کار افتادگی بهم تعلق میگیره یا نه؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
سلام

 اول باید طول درمان به اتمام برسه و بعد اقدام برای برقراری از کار افتادگی کنید

ضمنا باید بفرمایید حادثه حین کار اتفاق افتاده یا خارج از کار

در هر حال اگر تایید کمیسیون قراربگیرید از مزایایی مستمری از کار افتادگی میتوانید برخوردار شوید