در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
با درود خدمت تمامی پرسنل بیدبرگ

از اینکه این سایت بسیار عالی را راه اندازی کرده ای از صمیم قلب سپاس گذارم

بنده در حال حاضر یکی از نمایندگان فروش بیمه عمر پاسارگاد هستم و میخواهم کارگزاری بگیرم نمیدونم که یک دفعه میشود کارگزاری گرفت یا باید اول جنرال بگیرم

خواهشمندم که در این زمینه بنده را یاری فرمائید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
برای اخذ کارگزاری بیمه، باید شرایط مندرج در آیین نامه 92 مصوب شورای عالی بیمه را داشته باشید و پس از طی مراحل پذیرش، مصاحبه و آزمون کتبی و گواهی پایان دوره و سایر آزمون های لازم اقدام به تکمیل پرونده و اخذ پروانه فعالیت نمایید.