دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام
من سه سال پیش عمل اسلیو معده انجام دادم با توجه به بی ام آی بالای 40 بیمه تامین اجتماعی هزینه اش رو پرداخت کرد.الآن بعد از سه سال به دلیل کاهش وزن خیلی زیاد با پوست اضافه مواجه هستم.خواستم بپرسم آیا بیمه برای این مورد هم هزینه پرداخت میکنه یا نه.بیمه تکمیلی آسیا هم دارم.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود
این مورد جزء جراحی های زیبایی محسوب میشود و در هیچ یک از بیمه نامه هایتان قابل پرداخت نیست