دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در صندوق بازنشستگی کشوری توسط
با سلام من   خانمی هستم و 56 سال سن دارم با 18 سال سابقه کار ،کارشناس هستم در اداره دولتی ضمنا سرپرست خانواده هستم خواهشمندم راهنمایی فرمایید در چه صورت می توانم خودم را بازنشسته کنم در ضمن من انحراف شدید ستون فقرات دارم . با تشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام
سن بازنشستگی برای خانم ها با 20 سابقه و 55 سال سن میباشد و اگر انحراف شدید ستون فقرات دارید درخواست کمسیون پزشکی بدهید