در دیه و بیمه خودرو توسط
اگر خودرویی در انتهای بلوار را دور زند و به دلیل حرکت ماشین های سمت مقابل جلوی بلوار توقف کند . بطوریکه جلو و عقب ماشین  در خیابان های رفت و برگشت قرار گیرد در این حالت اگر وسیله ای با خودرو توقف کرده نماید . مقصر حادثه کیست ؟
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)
سلام مرجع تعیین مقصر حادثه پلیس راهنمایی و یا شورای حل اختلاف می باشد که براساس مشاهدات و مستندات مقصر را تعیین می نماید