در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام پدرم فوت کرده مادر من همسر اولش بوده و جدا شده الان حقوقش را همسرم دومش میگیرد ومن اطلاعی ندارم که پدرم اسم من رو تو بیمه اش رد کرده یا نه چگونه اطلاع پیدا کنم
1 پاسخ
توسط (15,720 امتیاز)
باسلام فرزندان در بیمه تحت پوشش درمان قرار دارند لذا نیازی نیست برای فرزندان لیست ارسال کنند الان اگر پدر فوت کردن اگر دختر هستین یا اگر مطلقه باشید به شما مستمری تعلق میگیرد اگر پسر هستین ودر تحصیلات هستین بازم هم بشما مستمری تعلق میگیرد...ایمانی