دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
خانم بنده استخدام آموزش و پرورش میباشد ولی به علت اینکه او را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی خودم قرار داده ام و حال که نباید شخصی دو دفترچه بیمه داشته باشد اگر بیمه خدمات درمانی خودش که کارمند رسمی آموزش و پرورش می باشد را باطل کنم مشکلی برای بازنشستگی و ... ایجاد نمی شود؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چونکه ایشان کارمند رسمی میباشد وبابت حق بیمه ودرمان از حقوق ایشان به اجبار مبلغی کسر میشود حال که این مبلغ به اجبار از ایشان کسر  میشود لزومی ندارد این دفترچه را باطل کنید  حال اگر هم دو دفترچه داشته باشد ایرادی ندارد