دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
برای بیمه سلامت ، بعد از ثبت نام اینترنتی و تایید آن برای دریافت دفترچه باید به کجا مراجعه کنیم؟
1 پاسخ
توسط
موقعیت جغرافیایی استان محل سکونت خودتان  را مشخص کنید. همچنین شهر را انتخاب کنید بعد از انتخاب این دو مورد یک گزینه سوم فعال می شود که با باز کردن آن گزینه لیست دفاتر پیشخوان دولت طرف قرارداد با بیمه سلامت، ادارت بیمه سلامت شهرستان یا احیانا نمایندگی بیمه سلامت در آن شهر، در آن گزینه موجود است.

یعنی به محض اینکه فرد استان تهران، شهر دماوند را باز کند در شهر دماوند آن مکانهایی را که می تواند دفترچه بیمه خود را تحویل بگیرد در آن لیست مشخص است و انتخاب می کند. ثبت نام که انجام شد و در صورتی که فرد حائز شرایط لازم بود و قرار شد که وی را برای دریافت دفترچه بیمه دعوت کنند در آن زمان پیامکی برای او زده می شود که شما شرایط لازم را دارید، به دفتر پیشخوانی با این اسم  و آدرس (خود فرد قبلا در فرم ثبت نام درج کرده است) مراجعه کنید.