در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
سلام.اگرکارگردرزمینه پرداخت های بیمه درصورت ادعای کارفرمانتونه اثبات کنه که اون مبلغ رونگرفته انوقت تکلیف بیمه ها چی میشه؟راه حل اون چیه؟
1 پاسخ
توسط (49,300 امتیاز)
سلام.مبلغ حق بیمه (سهم کارفرما وسهم کارگر)سهم سازمان تامین اجتماعی میباشد.وپرداخت ان به کارگر(اعم ازنقدی یاغیرنقدی) خلاف قانون میباشد.و حتی درصورت  داشتن رسید از کارگرمبنی بر پرداخت نقدی حق بیمه -بازهم کارگر میتواند بابت حق بیمه در اداره کار شکایت کند.