در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام خدمت کارشناسان محترم

طرز صدور بیمه نامه های مهندسی دوره بهره برداری چگونه است ؟ با سپاس
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
مانند بسیاری از رشته های مهندسی، زیسک های موجود در دوران بهره برداری از سازه یا ماشین آلات، ارزیابی می گردد و  متناسب با ریسک و سرمایه مورد بیمه، نرخ و سایر شرایط اعلام می گردد. با پذیرش بیمه گذار و دریافت حق بیمه از طرف ییمه گر، عقد بیمه جاری می گردد.