در پرداخت حق بیمه توسط
من پیش پدرم مشغول به کار بودم که سه سال قبل اقدام به بیمه اختیاری تامین اجتماعی کردیم و تمام مراحل را انجام دادیم ولی هنگام پرداخت حق بیمه متوجه شدیم خیلی زیاد میشه و پرداخت نکردیم ولی در طول این سه سال جریمه به پدرم تعلق گرفته و در این مدت کارگاه پدرم تعطیل شده ولی همچنان جریمه میاد براش راه حل این مشکل چیست؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)
سلام در بیمه اختیاری جریمه حق بیمه وجود ندارد و در صورت نپرداختن حق بیمه قرارداد شما فسخ می شود

و جریمه بیمه احتمالا بخاطره نپرداختن حق بیمه اجباری می باشد که تامین اجتماعی در ارتباط با کارگاه وضع کرده است