دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

بازخرید بیمه عمر بیمه ما چگونه است
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

بازخرید عبارت است از انصراف بیمه گذار از ادامه بیمه قبل از تاریخ انقضای بیمه‌نامه.
در صورت درخواست بیمه گذار مبنی بر انصراف از ادامه بیمه قبل از تاریخ انقضا بیمه نامه، منوط به دارا بودن اندوخته، بیمه نامه مشمول بازخرید می‌گردد. در این صورت شرکت بیمه ارزش بازخریدی بیمه‌نامه را به بیمه‌گذار پرداخت خواهد کرد.لازم به ذکر است که بیمه گذار میتواند تا 1 ماه از تاریخ صدور انصراف خود را اعلام نماید و کل حق بیمه پرداختی به وی عودت داده شود.در صورتی بیشتر از 1 ماه از صدور بیمه نامه گذشته باشد تا پایان ماه ششم امکان بازخرید برای بیمه نامه وجود نخواهد داشت.