دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

معایب بیمه عمر بيمه ايران معين  چیست
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام

باید دید که هدف شما از خرید بیمه نامه چیست تا بعد بهترین بیمه نامه رو برای شما در نظر گرفت.

ولی در دید کلی میتوان گفت همه بیمه ها از همه شرکت ها معایب و مزایای منحصر بفرد خود را دارند و نمیتوان در یک دید کلی راجع به بیمه خاصی از شرکت خاص قضاوت کرد .

اگر شرکتی بیمه نامه ای را ارائه میدهد حتماً در بعضی از موارد منفعتی نسبت به بیمه نامه های مشابه شرکت های دیگر دارد.

برای مشاوره بیشتر تماس گرفته شود.