در بازنشستگی و مستمری توسط
من در زمان انقلاب با بیست سال سابقه کار معلمی اخراج شدم سالهاست که بدنبال برگرداندن حقوق از دست رفته ام هستم ولی تا کنون موفق به اثبات بی گناهی خود نشده ام سوالی که از شما دارم اینست که طی مدت بیست سال خدمت من در حرفه معلمی هر ماه مبلغی برای بیمه از حقوق من کسر میشد آیا با توجه به این مسئله من میتوانم از بیمه باز نشستگی برخوردار شوم لطفا مرا راهنمایی کنید که از چه طریقی اقدام کنم ممنون
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

از طریق وزارت متبوعه خود و در نهایت شکایت از طریق دیوان عدالت اداری