در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام

بنده دو روز پیش تصاف کرده ام و پلیس هم با دادن کروکی طرف را مقصر کرده.حالا ماشین را به تعمیرگاه بردم که هزینه هاش یک میلیون و نیم شده ولی بیمه بهنگام کارشناسی کردن، فقط حاضر به پرداخت یک میلیون تومان می باشد(با توجه به تشخیص کارشناس بیمه).با پیگیری من، طرف تصادف ادعا می کند که من از بیمه استفاده کرده ام و حاضر به پرداخت یک ریال نمی باشم و از طرفی بیمه هم حاضر به افزایش مبلغ نیست.حال در این بین من 500 هزار تومان اختلاف قیمت را از کدوم یک باید طلب کنم.آیا فرد مقصر میتواند ادعای عدم پرداخت مابه التفاوت را داشته باشد؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

خیر

شما میتوانید با مراجعه به دادگاه و تامین دلیل  از فرد مقصر خسارت را کامل دریافت کنید