در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط

درود:)

با توجه به محدود و اندک بودن پزشکان طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی، آیا با مراجعه به هر پزشکی (برای جراحی در کلینیک یا بیمارستان خصوصی)میتوان هزینه جراحی انحراف بینی را از بیمه اخذ کرد؟

اقدامات قبل از عمل برای اطمینان از عودت هزینه های عمل توسط بیمه چیست؟

1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
قبل از  عمل انحراف بینی باید از تیغه بینی سیتی اسکن گرفته شود و سیتی اسکن به تایید پزشک معتمد تامین اجتماعی مستقر در دفاتر اسناد پزشکی برسد و پس از تآیید, هزبنه بیمارستان با بیمه محاسبه میگردد.