در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
تفاوت بیمه سپرده زندگی ملت با بیمه مان ایران با یک تعریف پوششها  و در بازخرید تضمینی کدام بهتر است
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز باید دید که هدف شما از بیمه کردن چیه؟

اگه خدمات و پوششهای بیمه رو میخواهید تقریبا تمام شرکتها پوشش های یکسانی رو ارائه میدن البته بعضی از شرکتها پوششهای بیشتری هم دارن یا کیفیت ارائه پوشش ها متفاوته

اما اگه هدفتون سود دهی و داشتن سرمایه است باید شما میانگین ها را بررسی کنید و وضعیت مالی و توانگری شرکتها که البته دوستان قبلا در لینک زیر به سوال کدوم شرکت بهتره جوابهایی دادن

ولی عرض کنم که شرکتهایی هستن که هم خدمات و پوشش های بیشتر از دو بیمه مورد نظر شما را ارائه بدن هم سود بیشتر
https://www.bidbarg.com/bimeh/11/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%DA%AF%D8%B1-%D8%B9%D9%85%D8%B1-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C?show=11#q11

به هر حال شما باید چند فاکتور را درنظر بگیرید که با جستجو در بین سوالات دوستان و همکاران محترم حتما جواب های درست و منطقی رو دادن