در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
حداقل مدت بیمه که باید قبل از زایمان رد شده باشد چند روز میبا شد
و ایا میشود کسی که یک سال مرخصی بدون حقوق بوده و تیر ماه برگشته سر کار و 20شهریور زایمان دارد
مرخصی زایمان به ان تعلق میگیرد؟
خیلی فوری لطفا
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام ظرف یک سال پیش از زایمان، حق بیمه ۶۰ روز کار را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده باشند.

در صورتی که تا زمان زایمان 60 روز کار داشته باشید می توانید

اطلاعات بیشتر در :

همه چیز در مورد کمک هزینه بارداری و مرخصی زایمان بیمه تامین اجتماعی