در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام

بنده به مدت 12سال در يک کارخانه نساجي کار کردم وبرايم سختي کار رد کرده اند واکنون در کار عادي بدون سختي کار مشغول هستم آيا بنده ميتوانم با قانون 25سال کار متناوب کارهاي سخت وزيان آور بازنشسته شوم؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

اگر 12 سال بعنوان مشاغل سخت تائيد گردد با احتساب ضريب؛ سابقه شما مي شود 18 سال. لذا اگر 12 سال بعد از ترک کار نساجي بيمه را ادامه دهيد و سن شما نيز آنزمان به 50 سال برسد، بازنشسته مي شويد در غير اينصورت بايد سابقه شما 35 سال(عادي و سخت) بشود.