دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
باسلام وعرض ادب

احتراما به استحضار میرساند دختران تا مادامی که ازدواج نکرده تحت پوشش بیمه هستند پس کاری برای پسران هم انجام داده تازمانی که شغل نداشته وازدواج نکرده ومتاهل نشده اند ازدفترچه درمان استفاده نمایند . ضمنا افرادی که بیمه بصورت اختیاری بیمه را ادامه میدهنند تمام افراد خانواده  انان رابیمه فرمایید نگویید چون 18سال داره دیگه نمی تواند ازدفترچه بیمه تامین اجتماعی استفاده کنند .

باتشکر
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام این موضوع قانون می باشد و سازمان تامین اجتماعی مجری قانون می باشد و برای تغییر باید قانون گذار (مجلس شورای اسلامی ) تغییرات را در قانون اعمال نماید

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی