در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام.سهم کارگری ک تو پرورش شترمرغ کار میکنه از حق بیمه چقدر میباشد؟

هر ماه مبلغ 74/000 تومان ازحقوقم کسر میکنن ولی فقط فروردین رو واریز کردن ب حساب سازمان.

فیش پرداختی حق بیمه فروردین ماه 104/000 تومان بوده ک 74/000 تومانشو از حقوقم کسر شده.

لطف کنید راهنمایی کنید. گیج شدم کلا
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)
سلام سهم پرداختی شما از حق بیمه فقط 7 درصد از حقوق هست و 23 درصد باقی را باید کارفرما پرداخت نماید در صورتی این که به این صورت نیست باید به اداره کار شکایت نمایید

و درصورتی که بیمه شما را به صورت مرتب رد نمی شود می توانید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه نمایید ودرخواست بازرسی بدهید