در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام من درسال82 به مدت 20 ماه سربازبودم ودرسال 84 درشغل عادی کار کردم واز اول سال 85 تا الان در شغل شاطری که به عنوان مشاغل سخت میباشد کارکردم دربیین این سالها حق بیمه سربازی راخریدم آیا 20 ماه سربازی من هم جزو سوابق سخت محسوب میشود یانه
1 پاسخ
توسط
با سلام.
سابقه ابجاد شده توسط سربازی سابقه عادی بوده و جزئ مشاغل سخت نیست.و در صورتی که مابین سوابق سختی کار قرار گیرد طی شرایطی توالی 20سال را بر هم نمیزند.به طور مثال شما 10سال در یک کارگاه مشاغل سخت کار کرده و بعد از ان سربازی رفته و بعد از سربازی نهایتا یک ماه از گذشتن سربازی می بایست دوباره در یک کارگاه مشاغل سخت مشغول به کار شوید و با پرداخت 10 سال دیگر میتوانید بازنشسته شوید