در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام و احترام من باردار هستم و 8 ماه دارم اگر من الان بيمه تكميلي شخصي كنم ميتوانم از مزاياش براي زايمان استفاده بكنم و چه بيمه اي بهتر است
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

زایمان دوره انتظار دارد ، و حداقل میزان آن 9 ماه و در بعضی شرکت ها 1 سال می باشد ، یعنی پس از خرید بیمه تا 9 ماه یا 1 سال هیچگونه هزینه زایمانی پرداخت نخواهد شد و در این مدت زایمان تحت پوشش نیست .