دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام من بیمه تعاون شخص ثالث داشتم که تموم شده و ۳سال تخفیف داشته حالا میخوام ببرم بیمه کوثر که بیمه تعاون میگه اگر ببرید جای دیگه براتون ۳سال تخفیف حساب نمیشه ولی بیمه کوثر میگه بعد ۶ماه براتو حساب میشه و از مبلغ کم میشه کدوم درسته؟!!
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز تخفیف رو همه شرکتها لحاض میکنن و چنانچه از هر ششرکتی به شرکت دیگه بیمه رو انتقال بدید باید هرچند سال تخفیف دارید براتون بزنن
فرقی نداره