در سایر توسط (109,210 امتیاز)
سلام

چطور میشه بیمه اعتباری تهیه کرد ؟
1 پاسخ
توسط (109,210 امتیاز)

 بیمه اعتباری یکی از انواع بیمه نامه های پول هست. این بیمه نامه توسط بانک یا موسسه وام دهنده خریداری میشه. موضوع بیمه نامه هم، ریسک عدم پرداخت اعتبار توسط وام گیرنده هاست.

این بیمه بصورت انفرادی ارائه نمیشه. شما تصور کنید آیا فردی که خودش وام گیرنده است و این بیمه رو تهیه میکنه، دیگه ممکنه اقساطش رو پس بده؟

البته سالهاست که من نشنیدم شرکت بیمه ای بیمه اعتباری صادر کنه . بدلیل وضعیت اقتصادی نابسامان و حجم بالای اقساط معوق بانک ها عملا این بیمه نامه قابل ارائه نیست.

البته باید توجه داشت که خرید این بیمه نامه نمیتواند جایگزین ضامن یا تضامین عرفی بانک گردد چرا که از شروط بیمه برای ارائه این بیمه نامه، اخذ تضامین لازم برای تسهیلات است که بعدا بتواند اقساط را از آن محل بازیافت کند( اصل جانشینی)