در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام
من از سال 91 بیمه مشاغل آزاد بودم و تا برج 2 سال 95 حق بیمم رو پرداخت کردم.و الان 3 ماهی میشه که تو شرکتی مشغول به کار شدم،و شرکت خواست بیمم کنه کارمندش گفت که باید بری اداره تامین اجتماعی شعبه میدان خراسان برای پرداخت حق بیمت ثبت نام کنی.
رفتم و ثبت نام رو انجام دادم.منتها من قبلا یه شماره بیمه داشتم،الان تو اون برگه نامنویسی قسمت پایینش یه شماره دیگه نوشته شده.
الان نمیدونم یه شماره بیمه دیگه به من تعلق گرفته یا نه.تکلیف سابقه  پرداختی هام چی میشه.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

اقدام شما برای نام نویسی ضرورت نداشت وباید همان شماره بیمه اختیاری را به شرکت ارایه میدادید وفقط باید درشعبه صرفا نامنویسی میکردید نه کد جدید بگیرید علی ایحال باید اول به شعبه ای که برای خود بیمه اختیاری رد میکردید مراجعه و با اصلاح کد بیمه کل سوابق را به اخرین شعبه ای که هم اکنون بیمه هستید منتقل نمایید