دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام شرایط مرخصی زایمان چیه ؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
باسلام

کمک هزینه بارداری در صورتی به بیمه شدگان زن پرداخت می شود که دارای شرایط زیر باشند:

۱.ظرف یک سال پیش از زایمان، حق بیمه ۶۰ روز کار را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده باشند.

۲.در مدت استراحت مشغول کار نبوده مزد یا حقوق دریافت نکرده باشند.

۳. در تاریخ اعلام بیماری ، مشغول به کار بوده و یا در مرخصی استحقاقی باشند.

۴.زایمان مربوط به فرزند چهارم به بعد نباشد مگر اینکه فرزندان قبلی فوت شده باشند.