در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام
خودروی اینجانب به صورت یک سال در پارکینگ بخاطر دستور موقت توقیف شد و اکنون بنده خودرو را با توافق طرفین آزاد نموده ام با توجه با اینکه اکنون میخواهم خودرو را بیمه کنم و تاریخ اتمام بیمه ثالث من 08/04/94 وبیمه کوثر میباشد اکنون چکار کنم اگر الان بخوام بیمه کنم یا بگذارم ابتدای سال اینده یا برج 4سال اینده در ضمن بیمه کوثر هست آیا در ایام خواب خودرو بنده شامل جریمه میشم با انکه نامه دستور موقت دارم چکار کنم که هم بیمه کنم و هم شامل جریمه بیمه نشم.
با تشکر از شما و همکاران گرامی
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

به ازای هر روز نداشتن بیمه نامه باید روزانه 1200 تومان جریمه پرداخت نمائید ، پس هر چقدر تعلل نمائید جرایم شما بیشتر می شود ، و توقف خودرو شما در پارکینگ هیچ تاثیری در بخشش جرایم شما ندارد.

موفق و پیروز باشید.