در سایر توسط
من قدرت پرداخت بیمه با مبلغ بالا برای بازنشستگی ندارم ایا میتونم با مبلغ کمی در حدود 50000 تومان خودم را بیمه بازنشتگی کنم ؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام  ،

شما می توانید با خرید یک بیمه نامه عمر و تامین اتیه هم یکسری خدمات بیمه ای را داشته و همچنین از مزایا سود پایانی و تبدیل آن سود به مستمری بهره مند گردید ، و همچنین با افزایش سالانه 10 % می توانید ارزش مبلغ پایانی خود را حفظ نموده و از آن در زمان کهنسالی بهره مند گردید.

توصیه : جهت این امر با یک مشاور بیمه عمر و تامین اتیه ، مشاوره نمائید