در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام من خانمی۴۴ساله هستم با۷سال سابقه بیمه قالی بافی ؛میخواستم بدونم اگربخواهم بقیه بیمه ام رابازخریدکنم؛چقدربایدهزینه کنم؟؟؟؟وشرایط آن چگونه است؟؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

سلام اگر منظور شما خرید سابقه بیمه برای بازنشستگی می باشد شما باید حداقل 55 سال سن داشته باشید

 خانم های ۵۵ ساله (و بالاتر ) می توانند با داشتن ۱۰ سال تا ۱۹ سال سابقه هم تقاضای بازنشستگی بدهند که مستمری این دسته بر اساس میزان سابقه آنها پرداخت می شود (برای مثال اگر با ۱۶ سال سابقه بیمه بازنشسته شوند فقط مستمری ۱۶ روز را دریافت می نمایند) حتی با سابقه کمتر از ۱۰ سال (مثلا ۷سال) می توانند با خرید تفاوت سابقه تا ۱۰ سال (یعنی ۳ سال) سابقه بیمه خود را به ۱۰ سال رسانده و در نهایت با ۱۰ روز مستمری بازنشسته شوند

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

شرایط بازنشستگی