در سوابق بیمه توسط
با سلام

من مدت 10سال سابقه تامين اجتماعي داشتم و بعد به بيمه آيندساز رفتم و الان حدود 15سال نيز در اينجا سابقه دارم.الان ميخوام سابقه آينده ساز خود را به تامين اجتماعي انتقال بدم. ميخواستم شرايط و مبلغ پرداختي و تخفيفات اين انتقال را بدانم.

مرسي از كمك شما
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

با سلام می توانید به شعب بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید و درخواست انتقال سابقه خود را بدهید در آنجا شرایط و مبلغ مابالتفات به شما با توجه به صندوق بیمه ای اعلام می شود

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی