در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام من بیمه عمر نوین بودم و به علت مشکلات مالی چند سالی اقساط ان را پرداخت نکردم و متاسفانه بیمه ام تعلیق شده امسال دچار بیماری خاص شدم و الان در طول درمان هستم چطور میتونم کمک هزینه بیماری های خاص رو دریافت کنم ؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود.امیدوار هر چه زودتر به سلامتی کامل برسید.
طبق گفته خودتان چند سال حق بیمه پرداخت نکردید و بعید میدونم بیمه نامه شما فعال باشه،در بیمه های عمردر صورت عدم پرداخت حق بیمه سالها بعد تا زمانی که اندوخته داشته باشید شرکت برای پوشش ها استفاده میکند.حالا شما چند سال پرداخت نداشتن و به احتمال زیاد اندوخته شما به پایان رسیده.میتوانید با در دست داشتن بیمه نامه خود به شعبه بیمه نوین مراجعه و یا تلفنی با دادن شماره بیمه نامه خود از وضعیت آن آگاه شوید.