در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

درود

من چند سوال درباره بیمه عمر داشتم

1-بعد از چه تاریخی به دستور بیمه مرکزی گویا تمام بیمه های عمر از لحاظ میزان سودی که بعد از مدت زمان تعیین شده باید بدن یکی شده تقریبآ درسته؟

ادمین: سوال دوم

سوال سوم

1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز این قانون در مورد سود تضمین شده است و در حال حاضر همه شرکت های بیمه ای سود تضمین شده 18 درصد رو دارن و جدول های بیمه عمر هم بر اساس این مقدار سود تضمین شده اما سود مشارکتی به عهده ی خود شرکت هست و در هر شرکت این نرخ متفاوته