در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
جدول ارزیابی ریسک در بیمه نامه مسئولیت ناشی از اجرای عملیات ساختمانی را از چه منبعی میتوانم تهیه کنم ?منظور همان جدول شدت تکرار می باشد
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام.

میتوانید از منابع نظام مهندسی و یا واحد بیمه مسئولیت شرکت بیمه متبوع خود در خواست نمایید. معمولا این جدول از منابع اصلی سازمان نظام مهندسی و  اکچوئر های رسمی شرکت های بیمه محسوب می شود. البته واحد های کنترل ایمنی و HSE  م ممکن است به این جداول دسترسی داشته باشند.