در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
برای تعویض یا تمدید دفترچه درمانی تامین اجتماعی آیا فقط باید به شعبه خودش مراجعه کرد؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
اگر ساکن تهران هستید و یا کارگاه و شعبه شما یکی از شعبات تهران میباشد ، با مراجعه به کارگزاریهای سطح شهر از خدمات تمدید و تعویض دفترچه بهره مند شوید

جهت برخورداری از خدمات بیمه های عمر و سرمایه گذاری نیز میتوانید از خدمات مشاوره نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه ای که در سطح کشور فعالیت دارند مراجعه نمایید