در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام و خسته نباشید : به مدت 7500 روز سابقه بیمه در کارهای سخت و زیان آور دارم که از آن سابقه به مدت 2701 روز سابقه از کارخانه قبلی میباشد که در خواست بازنشستگی نمودم ولی از آن شعبه بیمه که سابقه دارم از طرف بیمه از کارخانه قبلی در خواست عنوان شغلی را کردند که 2701 روز سابقه را بررسی کنند ولی متاسفانه کارخانه بعلت 4% قبول ندارد که پرونده را برای بررسی به بیمه ارائه کند فقط به یک شرط قبول دارد که بنده تعهد محصری دهم که 4% بیمه را قبلا گرفتم لذا از جنابعالی خواهشمند است اینجانب را راهنمائی فرمایید که چکار کنم .
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
رسیدگی به درخواست های مربوط به مشاغل سخت و زیان آور در کمیته های استانی مشاغل سخت و زیان اور انجام میگردد و یکی از مدارک مورد نیاز برای بررسی پرونده ؛ پرینت عناوین شغلی می باشد که این پرینت به درخواست بیمه شده توسط شعبه مربوطه تامین اجتماعی صادر و تحویل میگردد و ارتباطی به کارفرما ندارد ... ضمن اینکه در صورت صدورحکم و تائید و احراز شرایط ؛ کارفرما موظف به واریز و پرداخت 4% حق بیمه مربوطه می باشد و کارفرما نیز نمی تواند در این رابطه شرط تعیین نماید .